LÆDERPLEJE RENS FARVE

Plej dine lædermøbler rigtigt,

                 

             - Hverken mere eller mindre


Forbugerstyrelsen har gennem tiderne testet og undersøgt diverse læderpleje og rense midler. Det fremgår

for langt de fleste midlers vedkommende, at de enten ikke hjælper eller at de ændrer læderets egenskaber.

De fleste midler giver en blank overflade med hvide ophobninger af plejemiddel. Ikke alle produkters rensemiddel kan fjerne disse ophobninger.

Mange plejemidler anbefaler rens/pleje af nye lædermøbler. Det mener vi ikke er nødvendigt. Læder er ikke særlig sart, (selvfølgelig anilin og til en vis grad semianilin undtaget)

Læder skal, efter vores mening, plejes efter hvor meget det bliver brugt, hvor det er placeret, her tænkes på sol samt hvor meget det er udsat for vejrlig, her tænkes på eks læder i cabrioleter samt motorcykelbeklædning

og andet beklædning man bruger udendørs.

Læg mærke til lænestolen på billedet ovenover. Den består af to vidt forskellige typer læder, nemlig alm. glat dækfarvet læder(det sorte) samt nubuck (læder der er slebet). Dækfarvet læder tåler meget, også plejemidler, hvorimod nubuck stort set ikke tåler noget som helst. Her kan vi så imprægnere læderet fra nyt til at kunne holde

til noget mere, og ihvertfald blive nemmere at holde rent for pletter etc.

Nogle plejemidler har både rens og pleje i samme "spand" så at sige. Den type midler mener vi at man skal holde sig fra. Et renseprodukt skal rense skidt og snavs ud, og derefter plejer man, ellers beholder man jo skidtet på læderet, - logisk nok ikke?


Alle siger at de har det bedste produkt. Det gør vi også, ellers havde vi ikke vores produkter. men til forskel fra

blot at sælge et produkt hen over disken, mener vi at vi har noget at have vores påstand i.

Vi ikke blot sælger vores produkter til læderpleje/rens og farve, vi bruger dem selv professionelt, idet en del af vores arbejdsområde er flyinteriør, og her bruger vi både pleje/rens men også af og til farvereparationer eller opfarvning af de dyreste flysæder. Derfor kan vi stå 100% bag vores produkter. Produkter der kommer fra en leverandør, der udelukkende laver læder midler, og hverken fælgrens eller dæk og interiøropfrisker.

En anden god grund til at vi har valgt disse produkter er, at de er lavet på vegetabilske olier istedet for som

oftest, på animalsk fedt. Det betyder bl.a. at det ikke fedter, og man kan tage møblerne i brug ret kort tid efter

at de er plejet. De er alle pH neutrale.